Prefabricerade Badrum

Bovicon AB är agent för Stercheles badrumsmoduler
i Sverige och Finland.

Sterchele Group

Sterchele grundades 1962 och ligger i Norra Italien mellan Gardasjön och Venedig.

Styrkan hos StercheleGroup® är den specialisering och expertis som dess tekniker kan erbjuda sina kunder som arkitekter, konstruktörer och byggare samt installationsmetoder, som syftar till att tillsammans hitta den bästa lösningen för det specifika projektet, med fokus på de tekniska, tillverknings- och upphandlingskunskaper som tillåter företaget att verkligen möta alla designbehov, från de enklaste till de mest eleganta och tekniska.

Smarta funktioner

Dessa funktioner har gjort det möjligt för StercheleGroup® att bli en av de europeiska ledarna inom design och tillverkning av prefabricerade badrumsmoduler

StercheleGroup® badrumsmoduler tillverkas genom att kombinera det det största utbudet av material och teknik som finns på marknaden. Den mest lämpliga kombinationen och ett noggrant urval av varje element kan maximera fördelarna med StercheleGroup® badrumsmoduler genom att erbjuda den perfekta lösningen för den specifika projektet. Alla fördelar är av stort värde både för huvudentreprenören och för slutanvändaren, vilket ökar det viktigaste värdet för arkitekten: flexibilitet.

 

Prefabricerad badrumsmodul i hotellrum
Badrum med toasits, handfat, och duschutrymme, förmodligen för våtrumsbesiktning
Badrum med handfat och badkar samt duschutrymme som man ser i spegeln, förmodligen för våtrumsbesiktning
Badrum med toasits, handfat, och duschutrymme, förmodligen för våtrumsbesiktning

Badrumsmodulerna

StercheleGroup® badrumsmoduler är den mest utvecklade formen av prefabricerade badrum. De inkluderar den monolitiska betonglinjen (CBM) och den torra lättviktsplåtlinjen (CBL), med det mest kompletta sortimentet av ytmaterial, tekniska installationer, sanitetsarmaturer och kranar på marknaden.

StercheleGroup® badrumsmoduler används i stor utsträckning i bostads- och boendebyggnader, till exempel hotell, sjukhus, äldreboenden, studenthem, bostäder och fängelser samt för kontors- och kommersiella byggnader.
StercheleGroup® badrumsmoduler klarar samma krav som de som byggs på plats, men med alla drifts- och kvalitetsfördelar med en prefabricerad struktur: en unik kvalificerad specialist, anpassade moduler för varje projekt, mockup modul, tidsbesparing, kvalitetssäkring och större robusthet , förbättrad säkerhet på plats, budgetförsäkring, enkelt underhåll och vård av miljön.

Arkitekt- och konstruktionsarbetet utförs av tekniska kontoret i samarbete med kundspecialister och med full respekt för föreskrifter och standarder.

Tillverkning utan begränsning

StercheleGroup® badrumsmoduler tillverkas utan begränsning i valet av ytskikt, material, inredning och tillbehör med endast ledande märken på marknaden.

Slutprodukten levereras ”nyckelfärdig” (även för fönster/dörrar och fast eller mobil utrustning). Modulen levereras på plats färdig att anslutas till stammarna i huset.

Sist, men inte minst, kommer priset att garanteras och kommer inte att ändras förrän kontraktet löper ut (förutom uttryckliga ändringar som kunden begär efter beställningen).